Islag. Det kommer aldrig belejligt. Det er ofte, når du har små-travlt og gerne bare vil videre, men du kan ikke gå i det tempo, som du gerne vil, når der er pletvis islag udenfor.

Inden du træder forsigtigt ud på usikker grund, bliver dit fokus skærpet og du forsøger at koordinere dine arme, ben og tøvende fødder – og mens du mærker, at du helt af dig selv spænder i de muskler som fitnesstræneren eller jordemoderen har anbefalet, går du meget forsigtigt til værks.

Jeg afslører lige med det samme, inden du bilder dig selv noget forkert ind: det er ikke din bedste gang.

Det ligger et godt stykke fra, hvad man kan opleve på Victoria’s Secrets catwalk og er mere en moderat udgave af Monty Pythons gakkede gangarter.

Og sådan føles det også, når du starter på noget nyt. Du er usikker og føler dig akavet og vil nogle gange have mere lyst til at vende om end at gå videre. Og det kan også være, at du falder og lander på rumpetten og skal rejse dig op igen. Og ja, det føles langt værre, hvis der er nogen, der ser det.

Men husk: the only way out is through.

Måske sidder du netop nu og skal have skrevet den historie, den tekst, det ”om” afsnit til din hjemmeside eller skal i gang med kampagnen til dine sociale medier, men du kommer bare ikke videre, fordi du ikke orker at ligne John Cleese i sit es.

5 konkrete steps der gør det nemt for dig at skrive tekster tager dig under armen og er din makker, som du kan støtte dig til, når du har besluttet dig for, at du ligeså godt kan få opgaven løst i stedet for at lade din dårlige samvittighed hobe sig op til over begge ører. Ét skridt af gangen, trygt og langsomt, så du når over på den anden side på begge ben.

Du lærer:

  • De vigtigste ting til du skal huske at skrive om i dine tekster
  • Spørgsmål og hjælpespørgsmål til din skriveproces for at gøre dine tekster mere relevante
  • Råd til at gøre din tekster mere interessante

Interesseret? send mig en mail på kontakt@storiesbyalexandra.dk og du modtager de 5 konkrete steps, der gør det nemt for dig at skrive lige i din indbakke.

 

XO

Alexandra