The road to hell is paved with good intentions.

Et ”godt råd” om at vente med at tage action på noget, du gerne vil, kan være en deroute for dig.

Rådet er sikkert velmenende og intentionen er, at gøre dig tryg eller give dig pondus til senere, men vejen til helvede er som bekendt brolagt med gode intentioner.

Inden vi går i gang med noget nyt, er vi som regel Bange. Nervøse. Ængstelige. Usikre. Vi har skiftevis nervepirrende tanker om alt, hvad der kommer til at gå galt og om alt det, der kan blive en succes.

Dine positive tanker får dig til at lave research, lære nyt, tale med folk med erfaring, deltage i arrangementer, suge til dig og blive klogere for at forberede dig på fremtiden.

Dine negative (frygt) tanker får dig til at sidde på dine hænder, trække tiden ud, lave overspringshandlinger og være passiv.

Også står du dér midt i en orkan af tanker, som kaster dig i hver sin retning, og du har brug for et ”godt råd” – og en venlig sjæl siger til dig, at du skal vente med at gå i gang, til du føler dig klar.

Vent med at blive selvstændig til du er klar. Vent med at starte på en ny uddannelse til du er klar. Vent med at rejse ud i verden til du er klar. Vent med dit karriereskifte til du er klar.

Det er verdens dårligste råd.

Du skal i stedet for hele tiden ta’ et skridt i den retning, der fører dig til dit ønske og mål. Det skal være gennemtænkt og du skal kende eventuelle konsekvenser for dine handlinger. Men hvis du venter med at handle til du føler dig tryg (inden du kaster dig ud i det eventyr, der kalder på dig)…så spilder du tiden.

Starten på noget nyt kan sjældent føles trygt, så ville det ikke være nyt.

Vær aktiv og følg dine drømme. Ingen er nogensinde kommet i mål ved at være passiv og vente på at være klar. Det er nemlig ikke sikkert, at du nogensinde vil føle dig klar.

Livet venter ikke på dig. Men hvis du aktivt går i den retning, du brænder for, vil du blive præsenteret for nye muligheder, som du aldrig ville have fået, fordi du ventede på at blive klar.

 

XO
Alexandra