Arbejd med mig

Virksomheder,

starts-ups & soloselvstændige

Vi er et perfekt match, hvis du:

  • Søger en copywriter, der fortæller om din virksomhed eller dine produkter på en mere fængende måde, end du selv kan gøre det

 

  • Vil fortælle historier om din virksomhed eller dit produkt i din ånd, som dine kunder husker

 

  • Er på udkig efter en, der kan matche dine produkter og ideer med dine kunders behov og ønsker, så det er dig, de handler hos.

Arbejd med mig

Virksomheder

Ærligt talt er der ikke meget frækt ved et brandalarmsystem, højteknologisk lim, kantpresseværktøjer, bigbags eller gravmaskiner. Og nej..heller ikke små serieemner med en flot finish.

En 40” trimaran med lækkert interiør design kan måske få lidt mere opmærksomhed. Men vi kan jo ikke alle sammen sælge det samme. Og nogle produkter har brug for lidt mere hjælp for at få vores opmærksomhed.

Specielt hvis du forsøger at sælge dit produkt, som du ser det og glemmer de små historier og at “brande” dit produkt. Hvis du (eller en af dine medarbejdere eller kolleger) gør det, er der sandsynlighed for, at dine tekster ligger i kategorien ”kedelig”.  Den kategori vil du og jeg gerne undgå. Vi vil gerne et par niveauer op, dér er det langt sjovere at være.

Luften er lidt friskere heroppe.

Alt bliver mere spændende, når du rammer en nerve hos din kunde, får hans opmærksomhed og fremhæver de ting, som han (måske ikke selv ved?), at han leder efter.

Det kan jeg godt hjælpe dig med.

Det er jo B-T-B, Alexandra!! Ja, men bag habitten, firmatøjet, kedeldragten og sikkerhedsudstyret er et menneske.

Vi vil gerne have dine kunder til at holde (næsten) lige så meget af dit produkt, som du selv gør. Og det kræver mere end et godt produkt – her kommer godt content og historierne ind og rusker lidt i dine kunder, så de glemmer at drikke kaffen på bordet, mens den er varm, men til gengæld er det dig, hun tænker på, næste gang hun bruger firmakontoen.

If you can’t tell, you can’t sell.

Også er det bare træls at overlade sådan et ansvar til en medarbejder eller kollega, der virkelig ikke bryder sig om opgaven.

Det bliver aldrig rigtig godt.

Du vil gerne vide hvad det koster og hvor lang tid det tager?

Det afhænger af, hvad jeg skal hjælpe dig med og hvad du kommer med. Nogle gange tager det et par timer, andre gange en halv dag. Og hvis det er i småtingsafdelingen, kan jeg måske klare det på 1 times tid.

Jeg tilbyder ikke klippekortsløsninger, men jeg lover dig, at du har min fulde opmærksomhed, så snart vi har lavet en aftale. Og der er ikke noget bedre end at få folks fulde opmærksomhed.

Pris per time for virksomheder: 1600 kr.

Arbejd med mig

Start-ups & soloselvstændige

Rundt på gulvet over alle de opgaver, du skal nå inden i går og i morgen føles for sent?

Frustreret over alt det, som du ved, at du allerede burde have sat dig ind i?

Panikken over de ting, som du stadig ikke ved, hvordan du skal løse?

Jeg sender et anerkendende nik i din retning. Det er den følelse mange start-ups og soloselvstændige har flere gange om dagen end vi selv vil indrømme.

Historierne om hvor sjovt, spændende, livsændrende og udfordrende på den fede måde det er at være selvstændig, kan man ikke altid få øje på, hvis man føler sig som en tegneseriefigur, hvis arme og ben bliver trukket i hver sin retning.

For ikke at tale om tvivlen, som oven i alt det andet kommer snigende og beslutter sig for at dumpe tungt ned foran dig som en jysk kæmpesten på ½ ton, og som du nogle dage har djævlens svært ved at snige dig udenom, fordi den bare fylder det hele.

I know the feeling.

Og derfor vil jeg gerne gøre det lidt billigere for lige præcis dig.

Jeg kan hjælpe dig med at finde din stemme og dine styrker, så dine produkter og brand kan lette og printe sig ind i dine kunders bevidsthed. Og du kan flyve hen over kæmpestenen næste gang den lander med et brag.

Pris per time for start-ups og soloselvstændige: 1200 kr.

har du spørgsmål?