Sådan kan jeg hjælpe dig

en forskel for dig og dine kunder

Jeg tilbyder at løse enkeltstående opgaver og længerevarende samarbejder, der gør en forskel for din kommunikation til markedet.

Jeg er overbevist om, at der kan skabes fortællinger om din service, dit produkt eller din vision, som dine kunder og målgrupper kan relatere til og huske.

Ved at kommunikere autentisk, målrettet og kontinuerligt, vil dine kunder identificere sig med dig, eller det din virksomhed bidrager med, og du vil skabe en vedvarende forbindelse til de mennesker og virksomheder, som du ønsker opmærksomhed fra.

Planlægge kommunikationsindsats, branding strategy, planlægning af kommunikation, kommunikation, branding, storytelling, strategisk kommunikation, vær genkendelig, hvordan bliver man genkendelig

har du oplevet at:

Du har svært ved at skabe rammerne om din kommunikation og formulere dine budskaber så dit/din virksomheds potentiale kommer til udtryk?

Du mangler hjælp til at organisere og strukturere din kommunikation, som du kan bruge til at underbygge din forretning strategisk og effektivt?

Du har svært ved at sætte ord på, hvordan dit produkt eller din ydelse bidrager og få din målgruppe til at connecte med dig eller din virksomhed?

Du gerne vil skabe fortællinger, der gør en forskel for dine kunder og være bedre til at fortælle, hvordan din ydelse eller produkt gavner dem?

Det kan jeg hjælpe dig med:

Har du brug for rådgivning og gode fif til selv at planlægge og lave content, så du kommer godt fra start, og vide, hvad du skal holde fokus på, så du selv kan arbejde med din kommunikation? Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Kontakt mig her.

Har du brug for hjælp til at skrive din virksomheds kernefortælling, som du tager udgangspunkt i i din kommunikation med budskaber, der underbygger din forretning? Den opgave vil jeg gerne løse for dig. Skriv til mig her.

Har du brug for hjælp til at udvikle din kommunikationsstrategi og en langsigtet plan, hvor du får hjælp fra start til slut i forhold til: strategi, udvikling, planlægning og udvikling af content med mig som fast sparringspartner? Det vil jeg meget gerne stå for. Send mig en mail her.

Det gør ingen forskel, om du producerer emner i aluminium til industrien, eller du er kreativ og drømmer om at få dit eget bureau en dag.  Alle virksomheder har en identitet, som de ønsker at bygge et brand omkring, have loyale kunder og en sund omsætning. Og alle virksomheder har unikke fortællinger.

Skal vi begynde?

Havde du andet i tankerne....?

DET FINDER VI UD AF.
RING TIL MIG PÅ TLF.:61 33 40 43 ELLER SKRIV TIL KONTAKT@STORIESBYALEXANDRA.DK.